top of page
2023.10.01 - IFBB-06111.jpg

Hallo!

Ik ben Gies Vandenberghe, coach bij Get in shape!

Al sinds 2017 help ik mensen hun doelen te bereiken en hun dromen na te streven! Benieuwd naar mijn verhaal? Lees mijn traject hieronder!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn Verhaal

Na 5 jaar te werken als verkoper sportvoeding werd ik me behoorlijk bewust dat naast trainen ook voeding ook een belangrijke factor was om effectief vet te verliezen en spiermassa op te bouwen. Vaak werd in de winek waar ik werkte gevraagd of er ook voedingsplannen op maat werden gemaakt. Dit was toen nog niet het geval. Na wat internet research vond ik enkele basisopleidingen bij Syntra West. De opleidingen 'sportvoeding' en 'sportverzorger' waren dan ook de basis voor mijn carrière bij 'Get in shape'.

Mijn proefpersoon was iemand die heel graag aan een amateurwedstrijd bodybuilding wou deelnemen. Ik nam de uitdaging aan en dit resulteerde uiteindelijk in een winst! Mijn eerste klant, zijn eerste wedstrijd en meteen een succesverhaal!

De toon was gezet! En na het starten van mijn eigen coaching bedrijf in 2017 volgden er de eerste jaren heel wat podiumplaatsen bij mijn klanten! Mijn klantenbestand groeide en varieerde van profsporters, tot bodybuilders en ook beginners die een gezonder eet- en beweegpatroon wensten.

Ondertussen ben ik al 6 jaar dagelijks mensen aan het coachen. Ik help met hun voedingspatroon, ik programmeer hun trainingen en ondersteun hen ook op mentaal vlak. Bij 'Get in shape' streven we niet enkel naar de perfecte resultaten, maar leren we onze klanten ook dat fouten maken kan, dat niet elke dag een succes kan zijn, maar zien we elk struikelblok als een wijze leerles! Een persoon zien veranderen op zowel mentaal als fysiek vlak is telkens een overwinning! En wedstrijddagen zijn voor ons échte feestdagen!

Reeds gevolgde opleidingen:

* Sportvoeding Syntra West

* Sportverzorger Syntra West

* Competition prep Physical Coaching Academy

* Contest prep by 'Jordan Peters'

* Hypertrophy camp by 'The Muscle Mentors'

*Stress,thyroid, sex hormones & Calories by 'Koen Castelein'

Wil je zelf ook wat bijleren over voeding, fitness en gezondheid? Bekijk dan zeker onze

'Get in shape late night' podcasts op YouTube!

bottom of page