top of page

ONZE DIENSTEN

* Een coaching traject bij 'Get in shape' begint altijd bij een 'INTAKE AFSPRAAK'. Dit moment is het officiele startschot van uw traject! We bekijken het huidig voedingspatroon, sportief verleden, hoeveel tijd er beschikbaar is,... Vervolgens voeren we een lichaamsanalyse uit om het startpunt van onze klant zo goed mogelijk in beeld te brengen. Er worden haalbare doelen gesteld en een duidelijk traject uitgestippeld. De klant wordt voorzien van de nodige informatie, een overzicht van alle metingen, een voedingsplan en een trainingsprogramma. Tijdens de intake periode wordt je opgevolgd via onze coaching app, hebben we wekelijks een online evaluatie moment en is er ook 24/7 ondersteuning!

* Maandelijks plannen we een 'CHECK-UP' moment in om de klant face-to-face te ontmoeten. We bekijken hoe de afgelopen periode verlopen is, stellen eventuele verbeterpunten vast, passen indien nodig de programma's aan en we voeren opnieuw een meting uit. De klant wordt voorzien van de nodige informatie om zijn traject verder te kunnen zetten. Opvolg afspraken vinden normaal gezien maandelijks plaats. Opnieuw met een wekelijkse online evaluatie en 24/7 ondersteuning.

Wie voldoende kennis van zaken heeft en liever zelfstandig aan zijn doelen werkt kan ook gewoon langskomen voor een 'BODY ANALYSE'. Bij 'Get in shape' beschikken we over professionele aparatuur om uw vooruitgang op 3 uitgebreide manieren te meten en bij te houden.

* Ook zijn wij gespecialiseerd in wedstrijdvoorbereiding bodybuilding, zowel voor man als vrouw!

* ONZE FORMULES ZIJN OOK ONLINE BESCHIKBAAR! 

Contacteer ons voor verdere info over online coaching.

bottom of page